Ibrahimoviću se u Galaxyju pridružuje bivši saigrač iz Milana?

Abate na ljeto napušta Rossonere?

Ibrahimoviću se u Galaxyju pridružuje bivši saigrač iz Milana?

Špekulisalo se da bi se Zlatan Ibrahomović mogao vratiti u Evropu i ponovo obući dres Milana. Ipak, od toga nije bilo ništa.

Međutim, jedan igrač Milana bi se uskoro mogao pridružiti Zlatanu u LA Galaxyju. Riječ je o iskusnom desnom beku Ignaziju Abateu (32).

Ugovor ovog 32-godišnjaka sa Milanom ističe u junu ove godine, a La Repubblica tvrdi da on igra posljednje utakmice u crveno-crnom dresu.

Navodno je njegova "sudbina" MLS i Galaxy, a timu iz Los Angelesa bi se trebao pridružiti nakon što postane slobodan igrač.

Inače, Abate je počeo karijeru u Milanu. Dok je još stasavao kao igrač, Milan ga je slao na mnogobrojne posudbe, a onda 2008. godine i prodao Torinu. Ipak, samo godinu dana kasnije se vratio na San Siro i od tada nije skidao dres Rossonera.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi