Ibraković: Šišić je heroj susreta!

Ibraković: Šišić je heroj susreta!

Nakon susreta na Bilinom polju gdje je Čelik preokretom došao do pobjede u derbiju protiv Sarajeva, dva trenera su bila različito raspoložena.

Trener gostiju Mirza Varešanović nije bio pretjerano raspoložen za priču, te je na pitanja novinara odgovarao vrlo kratko.

"Nisu mi bile nimalo jasne neke sudijske odluke tokom susreta. Mislim da su sudije propustile svirati veliki broj prekršaja u korist Sarajeva, a mislim da je bilo razloga i za kartone", kazao je Varešanović.

Njegov kolega na drugoj strani Abdulah Ibraković bio je zadovoljan igrom rezerviste Aldina Šišića, koji je Čeliku donio sva tri boda.

"Zadovoljan sam igrom, pogotovo u drugom poluvremenu. Posebno bih pohvalio fenomenalan gol mladog Šišića, kojeg smatram herojem utakmice", rekao je Ibraković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti