Ibričić iz jedanaesterca pogodio, pa malo potom pocrvenio

Presudio Trabzonsporu

Ibričić iz jedanaesterca pogodio, pa malo potom pocrvenio

A. Beganović

Kompletirano je 3. kolo turske Super lige, a u posljednjem susretu Gaziantepspor je pogotkom našeg reprezentativca Senijada Ibričića s minimalnih 1:0 savladao Trabzonspor.

Gaziantepspor je zahvaljujući pogotku Senijada Ibričića u 52. minuti savladao Trabzonspor, te je tako došao do tri vrijedna boda.

Naš reprezentativac je pružio solidnu partiju, no u 65. minuti je dobio crveni karton i tako je svoje suigrače ostavio na cjedilu. Trabzon je nakon Ibričićevog crvenog kartona preuzeo inicijativu, imao je nekoliko prilika, ali rezultat se nije mijenjao.

Galatasaray je pred svojim navijačima sa 3:2 savladao Bursaspor. Bulut, Yilmaz i Cagiran (autogol) su pogađali za Galatu, dok su za Bursu strijelci bili Cagiran i Erdogan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.