Ibričić na korak do Gaziantepspora

Bh. reprezentativac pred transferom

Ibričić na korak do Gaziantepspora

M. Skaka

Bh. reprezentativac Senijad Ibričić, postigao je dogovor sa turskim Gaziantepsporu, javljaju jutros turski mediji.

Nakon što je ispao iz Bilićevih kombinacija u Lokomotivu, Ibričićev prelazak u tursku najavljen je još jučer, a kao jedan od zainteresovanih klubova spominjao se i Bešiktaš.

Međutim, prema pisanju Gaziantephaberlera, Ibričić je pred potpisom četverogodišnjeg ugovor sa Gaziantepsporom, klubom koji je prošlu sezonu okončao na 10. mjestu turske Superlige.

Turski mediji navode da je Gaziantepspor prije dvije godine htio angažovati našeg reprezentativca, no nije tada nije uspio. Također navode da bi se Ibričić danas trebao priključiti svojim novim saigračima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.