Ibričićev Erciyesspor remizirao s Kayserisporom

Bh. reprezentativac igrao 86 minuta

Ibričićev Erciyesspor remizirao s Kayserisporom

Edmir Škorić

Nogometaši Bešiktaša doživjeli su prvi poraz ove sezone. Poraženi su u gostima kod Antalyaspora.

Koban za goste iz Istanbula bio je nekadašnji igrač Zrinjskog i Partizana, Sengalac Lamine Diarra, koji je postgiao dva gola. 

Diarra je u 47. minuti pogodio za 1:0, a samo pet minuta kasnije postavio konačnih 2:0. Za Antalyaspor je ovo bio prvi trijumf.  

U drugom susretu Erciyesspor je odigrao 1:1 s Kayserisporom. Pablo Mouche je u 66. doveo goste u vodstvo, a onda je konačnih 1:1 postavio Sinan Kaloglu deset minuta prije kraja utakmice.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Bh. reprezentativac Senijad Ibričić igrao je do 86. minut za domaću momčad, koja sada ima šest bodova, dok je Kayserspor Roberta Prosinečkog na pet bodova.

Süper Lig, 6. kolo:
Antalyaspor - Bešiktaš 2:0 (Diarra 47, 52)
Erciyesspor - Kayserispor 1:1 (Kaloglu 80/ Mouche 66)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.