Trener FK Bosna Kalesija

Ibro Mahmutović: Znao sam da su u problemima i nadao sam se uvjerljivoj pobjedi

M. Šljivak

Bosna Kalesija je u komšijskom derbiju pregazila Slogu iz Tojšića sa 4:0.

Trener domaćeg tima Ibro Mahmutović itekako može biti zadovoljan, jer je njegov tim odlično krenuo u drugi dio sezone, a kao šlag na dobru igru došla je pobjeda nad velikim rivalom.

"Nadao sam se da ćemo ovako završiti. Znamo da su oni u problemima, a mi smo se poprilično pojačali. Ipak, pribojavao sam se, jer su ovo nepredviđene utakmice i najbolji nije pobjeđivao", rekao je za SportSport.ba trener kalesijske Bosne Ibro Mahmutović, te je dodao:

"Prvo poluvrijeme nisam zadovoljan, nismo ispoštvovali dogovoreno, igrali smo u grču. Napravio sam određene promjene u veznom redu, stali smo na loptu, imali smo precizne pasove i lakše nam je bilo kada smo postigli drugi gol. Jedna od rijetkih ovako uvjerljivih pobjeda nad našim rivalom", istakao je Mahmutović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi