Ibro Rahimić "bivši"

Mostarac više nije trener Mladosti

Ibro Rahimić "bivši" · Zvanično

A. Čaušević

Ibro Rahimić je po drugi put ove sezone napustio klupu jednog premijerligaša. 

Rahimić je sezonu započeo kao trener Veleža, a trenersku funkciju u mostarskom klub prestao je obnašati poslije trećeg kola i poraza od Čelika (1:3).

Nije dugo čekao na novi angažman s ozbirom da je početkom septembra preuzeo Mladost DK.

Međutim, njegova avantura u klubu iz Doboja kod Kaknja nije potrajala jer je danas stigla i zvanična potvrda da Rahimić nije više trener Mladosti.

SportSport.ba je jučer nagovijestio taj scenarij nakon što Rahimić nije vodio trening, a danas je prekid saradanje i ozvaničen. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mostarski trener nije uspio razdrmati Mladost koja je i dalje u opasnoj zoni, presudan je bio ubjedljiv domaći poraz od Radnika (0:4) u 17. kolu Premijer lige.

Inače, Rahimiću je ovo bio drugi angažman u Mladosti. U sezoni 2015/2016 ekipu je vodio do 10. mjesta na tabeli na kraju sezone.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

SonPen1946
Zanimljivo kako je "Robi" tokom akcije VAR utekao u Švicu ! haha
2 0
konjnakvadrat
Daj ga na klupu zmajeva, ne moze bit gori od onog
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi