Ibro Rahimić: Imali smo mnogo sreće, Hadžiću će trebati još puno vremena...

Važna pobjeda za Mladost

Ibro Rahimić: Imali smo mnogo sreće, Hadžiću će trebati još puno vremena...

S. Mlaćo

U derbiju začelja danas su snage odmjerili Mladost i Zvijezda 09. Domaći su slavili sa minimalnih 1:0, ali gosti su propustili veliki broj prilika i zaista imaju za čime da žale.

Domaćima ova tri boda mnogo znači, a svjestan toga je i šef struke Ibro Rahimić.

"Komplimenti za igru Zvijezde. Odigrali su vrhunsku utakmicu. Mi smo podbacili, a da li je važnost utakmice djelovala na igrače ne znam. Nismo napravili sa novim igračima što smo očekivali. Zvijezda je igrala bez pritiska i imali smo puno sreće", kazao je Rahimić, te nastavio

"Mi smo u prvom poluvremenu osvojili 13 bodova, a drugo nam stvara problem. Moramo puno raditi, mlada je ekipa, imamo i problema sa povrijeđenim igračima... Sve se nekako nagomilalo i do dan danas nismo to riješili. Šest je povrijeđenih...".

O Nedimu Hadžiću.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vidi se da nije igrao godinu dana i trebat će puno vremena da dođe u formu za Premijer ligu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi