Herrera ga zbunjeno posmatrao: Messi nije mogao "hladnije" reagovati nakon što je Icardi zabio gol

Ljut zbog izmjene

Herrera ga zbunjeno posmatrao: Messi nije mogao "hladnije" reagovati nakon što je Icardi zabio gol

Endin Čaušević

Fudbaleri PSG-a sinoć su pred svojim navijačima pobijedili Lyon nakon preokreta sa 2:1.

Lyon je šokirao domaće u 54. minuti kada je Paqueta postigao pogodak za 1:0, ali je PSG do kraja utakmice uspio nekako da dođe do preokreta.

Samo desetak minuta kasnije Neymar je uspio da pogodi iz penala za 1:1, a u sudijskoj nadoknadi meča gol za preokret i pobjedu Parižana postigao je rezervista Mauro Icardi.

Ipak, detalj koji je obilježio meč desio se desetak minuta prije gola Icardija kada je Pochettino sve šokirao odlukom da Messija izvede iz igre.

Messi je bio ljut zbog takvog poteza i odbio je čak da se rukuje sa svojim trenerom i pokazao je koliko je bio iznenađen zbog činjenice da napušta igru.

Kamere su uspjele čak da snime trenutak kada je Icardi zabio gol, a na klupi PSG-a su svi slavili pogodak osim Messija.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ostali igrači su skočili od sreće, ali Messi je ostao da sjedi. Tek kada ga je zbunjeni Herrera pogledao Messi se ustao, ali vidjelo se da se i ne raduje previše zbog toga.

[twitter]https://twitter.com/TM30MEDIA/status/1439786963717005316[/twitter]

Top Komentari

Nije.bitno
Ima li i jedan drugi portal osim SS i Reprezentacija? Ovi smorise pisajuci skoro iste stvari po 8 puta u toku dana.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi