8

Komentari (8)

Nije.bitno
Ima li i jedan drugi portal osim SS i Reprezentacija? Ovi smorise pisajuci skoro iste stvari po 8 puta u toku dana.
BogatiDijasporac
Postavljas to pitanje na SS? Hahaha, imas Klix jarane.
Nije.bitno
Jos gore, tema sport opale o nacionalizmu. Treba neki strani portal poceti citati.
Zaštita Identiteta
Pa eto, skupite ovdje sve što želite i što ne želite imati i napravim vam sportski portal... al umre to brzo bez ovih clickbait tema il jake umreženosti s kladionicama. Po broju komentara/klikova je jasno da su najčitaniji i najkomentarisaniji baš oni članci koje kao svi mrze. Bilo je pokušaja sa scsport, sa sport1 itd... svi su propali :)
denimen9
@Zaštita Identiteta - čovjek objasnio. Kod nas ljudi ne kontaju da internet zapravo daje slobodu da sebi filtriraš sadržaj, da guglaš, da hajdaš, ignorišeš, skloniš ono što ne želiš. Ovaj komentar od ni*****tno je isto da mi dodjes u goste i sereš mi kako ja samo gledam Discovery ili što mi je zid u hodniku crven. Klasični klix komentar tipa "nemojte mi pisat o Srbima", "što ne pišete o ovome, o onom" uzmi tastaturu i piši šta hoces, a mi cemo da pljujemo ili da lajkamo kako smo i navikli
Malmi_Suomi
@denimen9 bravo. 100 % tačno.
Pozzzz Madridista - : ))
+ Iskra
Nije.bitno
Nesto preskocim nesto ne. Al dok listas i u sustini cak se napise ponovo isti clanak sutradan, ili u toku dana 5, 6,7 isti kao o Mesiu samo u drugoj formulaciji.
Zaštita Identiteta
Ma ja evo godinama tvrdim da je ovaj Čaušević najinteligentniji novinar kog ovaj portal ima. Uvijek ubaci packu ili nekakve nepismenosti, ili netačne informacije, ili duple članke... uvijek znači i uvijek se svi upecaju. A tamo zarada portalu po kliku/lajku/dislajku/komentaru. Statistički je nemoguće da samo zbog nepismenosti il neupućenosti toliko učestalo fula. :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.