Icardi: Golovima ću dokazat da zaslužujem poziv

Ne odustaje od dresa Argentine

Icardi: Golovima ću dokazat da zaslužujem poziv

E. Čaušević

Kapiten Intera, Mauro Icardi, ponovo nije dobio poziv u reprezentaciju Argentine iako igra u sjajnoj formi.

Prije nekoliko dana argentinski mediji objavili su da bi Icardi mogao biti naknadno pozvan zbog povrede Pereza, ali od toga na kraju nije bilo ništa. Napadač Intera u posljednje vrijeme igra zaista odlično, ali Edgardo Bauza još uvijek ne želi da ga pozove u reprezentaciju.

Selektor Argentine nedavno je izjavio da će Icardi na njegovom spisku biti tek kada neki igrač otpadne zbog povrede. Iako se radi o sjajnom napadaču čini se da Bauza baš i ne želi da Icardi igra za Argentincu dok je on selektor. No, napadač Intera još uvijek ne želi da odustane.

"U proteklim godinama san mi je bio da igram na najvišem nivou i to sam ostvario. Moji naredni golovi će biti dokaz da mogu igrati za svoju domovinu. Ne odustajem tako lako i siguran sam da ću jednog dana ponovo zaigrati u dresu Argentine", rekao je Icardi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi