Konačno dočekao: Icardi dobio poziv Bauze?

Pratto se povrijedio

Konačno dočekao: Icardi dobio poziv Bauze?

E. Čaušević

Napadač Intera, Mauro Icardi, jučer je odigrao fenomenalnu utakmicu protiv Atalante u pobjedi njegovog tima rezultatom 7:1.

Icardi je u jučerašnjoj pobjedi Intera za devet minuta postigao hat-trick, te je oduševio fudbalsku javnost. Nakon utakmice argentinski fudbaler je ponovo izjavio da se nada da će konačno dobiti šansu da zaigra u reprezentaciji svoje zemlje.

Selektor Argentine, Edgardo Bauza, nedavno je objavio spisak igrača na kojem ponovo nije bilo Icardija. Bauza je dodao da će Icardi dobiti poziv samo u slučaju da se neko od napadača povrijedi bez obzira kakve partije pruža u dresu Intera.

I čini se da je napadaču Intera konačno svanulo jer su argentinski mediji prenijeli da mu je Bauza danas poslao poziv za naredne mečeve Argentine. Povredu je zadobio napadač Lucas Pratto, a njegovo mjesto će prema svemu sudeći zauzeti Icardi.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Argentina svoje naredne utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo igra krajem ovog mjeseca. Gaučosi će prvo snage odmjeriti protiv Čilea, a onda protiv Bolivije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi