Icardi kupio kuću u Parizu, a Wanda jedva čekala da se pohvali kako izgleda njen novi dom

PSG otkupio njegov ugovor od Intera

Icardi kupio kuću u Parizu, a Wanda jedva čekala da se pohvali kako izgleda njen novi dom

E. Čaušević

Mauro Icardi nedavno je i konačno završio sve s Interom nakon što je PSG odlučio otkupiti njegov ugovor.

Icardi je već godinama živio sa svojom suprugom Wandom u Milanu, ali sada je vrijeme da napuste ovaj grad, te se s porodicom presele u Pariz. Wanda je pokušala prošle sezone da živi u Milanu s porodicom i posjećuje Maura u Parizu, ali to nije baš funkcionisalo.

Nakon što je argentinski napadač zvanično potpisao ugovor s Parižanima oni su odlučili da je najbolje rješenje da svi idu u glavni grad Francuske.

Italijanski mediji objavili su prije nekoliko dana da su Mauro i Wanda već kupili kuću u Parizu, te da su ovih dana preselili u ovaj grad. Da je to tačno pokazala je i Wanda koja je na Instagramu objavila nekoliko fotografija iz nove kuće u Parizu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi