Icardi nadmašio Ibrahimovića u Parizu

Srušio rekord

Icardi nadmašio Ibrahimovića u Parizu

Edmir Škorić

Argentinski napadač koji je na posudbi iz Intera u PSG kazao je kako je ponosan što je srušio rekord Zlatana Ibrahimovića.

Icardi je postao igrač PSG-a koji je najbrže stigao do 10 golova u dresu tog kluba.

Ovaj rekord prethdono je bio u vlasništvu Ibrahimovića, bivšeg igrača Parižana, a Icardi je sretan da je uspio da nadmaši i legendarnog Šveđanina.

"Nisam to znao, ali ponosan sam što sam to postigao i napisao priču za klub poput Paris Saint-Germaina", rekao je Icardi za PSG TV.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Uvijek pokušavam biti spreman i uvijek imati prilike za svoje suigrače, s mojim trčanjem i potezima, tako da imaju slobodnog igrača u napadu kojem mogu predati loptu", dodao je.

Icardi je na posudbi samo do kraja ove sezone, ali PSG ima mogućnost kupnje 26-godišnjaka za 70 miliona eura idućeg ljeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi