Icardi: Nisam zadovoljan, ljut sam

Napadač Intera nakon pobjede

Icardi: Nisam zadovoljan, ljut sam

Napadač Intera Mauro Icardi nije bio zadovoljan nakon današnje pobjede njegovog tima protiv Sampdorije.

Inter je slavio na domaćem terenu sa 3:2, a Icardi je nakon meča poručio da je promašio mnogo dobrih prilika i da nikako ne može biti zadovoljan, ni on ni ekipa. 

"Nisam zadovoljan i mogu reći da sam pomalo i ljut. Imao sam nekoliko dobrih prilika koje nisam iskoristio. Moram da napredujem u tom segmentu. Ne možemo dopustiti da nakon jedne ovakve utakmice strahujemo u sudijskoj nadoknadi. Znamo kakvu imamo ekipu i šta možemo napraviti, posebno sa sjajnim trenerskim osobljem poput našeg. Ispred nas je dug put i moramo nastaviti naporno da radimo", rekao je Icardi nakon meča. 

Podsjetimo, argentinski napadač je i večeras postigao dva pogotka i sada ima već 11 golova nakon samo 10 odigranih kola u italijanskom prvenstvu. Ispred njega samo je Ciro Immobile sa 13 golova, a iza je Dybala sa 10. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi