Icardi: Vidim li se opet u Barceloninom dresu? Ne razmišljam o tome

Inter poražen na Camp Nou

Icardi: Vidim li se opet u Barceloninom dresu? Ne razmišljam o tome

Endin Čaušević

Fudbaleri Intera večeras u izgubili u gostima od Barcelone sa 2:0 u meču trećeg kola grupne faze Lige prvaka.

U Interu su se nadali da mogu iznenaditi Barcelonu za koju večeras zbog povrede nije igrao Lionel Messi, no to se na kraju nije desilo. Barca je kontrolisala igru na sredini terena, te je nakon dvije sjajne akcije stigla do golova i nova tri boda.

Mnogo se očekivalo od Maura Icardija koji je bio posebno motivisan jer je nekada bio član Barcelone. No, Icardi je večeras bio skoro nevidljiv, ali je poručio nakon utakmice da će Inter dati maksimum da se već za dvije sedmice osveti Barci na Meazzi.

"Nismo dobro igrali u prvom dijelu i ostavljali smo im previše prostora što je kardinalna greška protiv Barcelone. U drugom smo bili nešto bolji, ali u napadu nismo imali tu preciznost. Svjesni smo da igramo protiv najbolje ekipe na svijetu, ali u revanšu ćemo pokušati popraviti utisak. Vidim li se opet u Barceloninom dresu? Ne razmišljam o tome jer sam igrač Intera", poručio je Icardi.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi