Icardijev dres za narednu sezonu već na tezgama - nije crno-plavi!

Šta se to sprema?

Icardijev dres za narednu sezonu već na tezgama - nije crno-plavi!

Danas su se pojavile informacije da je Icardi čelnicima Intera postavio uslove, ukoliko žele da on ponovo počne trenirati sa ekipom i igrati u dresu Intera.

Podsjetimo, čitava sapunica traje od kada je Icardiju, prošlog mjeseca, oduzeta kapitenska traka. Argentinski napadač od tada nije igrao za Inter, a iako je zvanična verzija govorila da se Icardi muči sa povredom koljena, Spalletti je na press konferenciji otkrio da je njegov napadač sada zdrav, ali da odbija igrati.

Icardi je preko advokata poručio čelnicima Intera da želi da oni "javno rehabilituju njegov imidž" i otkriju razloge zbog kojih mu je oduzeta kapitenska traka.

Odavno se, međutim, špekuliše da su čelnici Intera odlučili oduzeti Icardiju kapitensku traku jer vjeruju da je on postigao dogovor sa Juventusom oko navodnog transfera već na ljeto. Podsjetimo, Icardi odavno odugovlači sa produženjem saradnje sa Interom

U italijanskim medijima se i prije tenzija na relaciji Icardi - čelnici Intera špekulisalo da Juventus pomno prati Argentinca, s obzirom da je Staroj dami itekako potrebna klasična devetka, a napadač Intera je jedan od najboljih u Italiji i Evropi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Čini se da su mnogi uvjereni da će Icardi sljedeću sezonu dočekati u Juventusu, pa se na "divljim" tezgama u blizini stadiona Stare dame već pojavila bijelo-crna devetka sa prezimenom, još uvijek, Interovog napadača na poleđini.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dragonBH
Fkt jel treba Juventusu da kupi Wandu? :P
2 0
dragonBH
Fkt jel treba Juventusu da kupi Wandu? :P
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi