Ideš tamo gdje te srce vodi: Pogledajte kako je Ronaldo proslavio gol Viniciusa

Real bolji od Barcelone

Ideš tamo gdje te srce vodi: Pogledajte kako je Ronaldo proslavio gol Viniciusa

Admin Čaušević

Otkazivanje susreta Juventus - Inter Cristiano Ronaldo je odlučio da se vrati u Madrid i pogleda okršaj Real Madrida i Barcelone. 

Ronaldo se po prvi put vratio na Santiago Bernabeu od svog odlaska na ljeto 2018. godine i na kraju je imao razloga za slavlje.

Kraljevi su odličnim izdanjem u drugom poluvremenu na kraju stigli do zaslužene pobjede u El Clasicu, a vodeći gol za domaće je postigao Vincius Junior koji je pogodio 20-ak minuta prije kraja. Konačan rezultat u nadoknadi je postavio Mariano Diaz.

Gol mladog Brazila u jednoj od svečanih loža kultnog madridskog stadiona znao je proslaviti i Ronaldo.

Kada je vidio da je lopta ušla u gol sjajni Portugalac nije uspio sakriti svoje emocije te je aplaudirao Viniciusu na pogotku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo je igrao u Realu od 2009. do 2018. godine, sa 450 golova postao je najbolji strijelac u historiji madridskog kluba te osvojio četiri Lige šampiona. Sve to teško je baciti u zaborav i jasno je da Kraljevi imaju posebno mjesto u njegovom srcu. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Passionmerka
Igro
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije