Ighalo: Do šest ujutru nisam spavao, nisam vjerovao u odlazak u United

Pogodio i sinoć

Ighalo: Do šest ujutru nisam spavao, nisam vjerovao u odlazak u United

S. Mlaćo

Dolazak u Man. United pokazao se kao pravi potez za Nigerijca Odiona Ighaloa.

Nigerijac je u United stigao na posudbu iz kineskog Shangaia.

Sinoć se upisao u listu strijelaca protiv LASK-a u pobjedi 5:0.

U razgovoru za BBC kazao je da je bio 'sumnjičav' kada smo mu rekli da odlazi u United. Razlog je prije svega bio koronavirus koji je harao u Kini.

"Nikad nisam vjerovao da će se to desiti. Imao sam sumnje i zbog koronavirusa, kako da dođem u Veliku Britaniju? Nisam znao da li klub prati još nekog napadača, da li ću morati da pobijedim koronavirus da bih došao", priča Ighalo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nije spavao kada su javili da ide na potpis.

"Nisam mogao da vjerujem da je Manchester zainteresiran. Pitao sam agenta da li je ozbiljan, kako ću pričati sa direktorom u Kini kada on ne govori engleski. Morao sam ići kod prevodioca, pričali smo, a on je prevodio direktoru. Istovremen su United i moj agent pregovarali. Nisam zaspao do šest ujutru, a priznat ću da mi i dalje sve djeluje kao san. Ipa, pokušavam biti skoncentrisan, a znam da sam u najvećem klubu na svijetu".

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi