Igman neće igrati na Grbavici?

Čeka se zvanična potvrda

Igman neće igrati na Grbavici?

Admin Čaušević

Igman iz Konjica će u novoj sezoni debitovati u Premijer ligi BiH.

Gradski stadion u Konjicu trenutno ne ispunjava uslove za najviši rang bh. fudbala, pa su u Igmanu primorani tražiti alternativno rješenje.

Kao prva opcija ranije se spominjao stadion Grbavica, ali vrlo vjerovatno Igman svoje domaće utakmice neće igrati u Sarajevu.

Kako sada stvari stoje ekipa iz Hercegovine će domaćin biti na stadionu u Doboju kod Kaknja na kojem je nekoliko godina Premijer ligu igrala domaća Mladost.

Radovi na stadionu u Konjicu uveliko traju, ali neće biti gotovi do starta nove sezone pa će Konjičani praktično biti gosti na svakom meču u nekoliko uvodnih kola.

Inače prema žrijebu Igman je domaćin u prvom kolu, a odmjerit će snage sa ekipom Širokog Brijega.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tačan termin meča nije poznat, ali evidentno je da će se igrati u dnevnom terminu pošto stadion u Doboju kod Kaknja nema reflektore.

Podsjećnja radi, u generalnoj probi za novu sezonu Igman je u Međugorju odmjerio snage sa Leotarom, a završeno je rezultatom 0:0.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi