Bojo ima novi klub u Premijer ligi?

Stvara se odličan tim

Bojo ima novi klub u Premijer ligi?

A. Čaušević

Petar Bojo u novoj sezoni Premijer lige prema svemu sudeći neće nositi dres Zrinjskog.

Za SportSport.ba je potvrđeno da se pouzdani veznjak nalazi u pregovorima sa Igmanom i vrlo je izgledno da će na kraju i završiti u redovima novog premijerligaša.

Kako sada stvari stoje ovaj 24-godišnjak bi u klub iz Konjica trebao doći na posudbu i sigurno bi predstsavljao pojačanje.

Bojo je na prošloj polusezoni stigao u Zrinjski gdje se nije nametnuo, a glavni razlog je povreda pa je uspio skupiti samo četiri nastupa u šampionskoj sezoni mostarskog kluba.

Igman je ranije doveo nekoliko provjerenih imena za premijerligaške standarde, a posljednji koji je stigao je Amer Dupovac iz FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vrlo izvjesnim dolaskom Boje bi se ''zategao'' vezni red te bi ekipa sigurno postala značalo konkurentnija.

Prije Zrinjskog, ovaj veznjak je u Premijer ligi još nastupao za Željezničar i Mladost Doboj Kakanj. U elitnom bh. takmičenju je skupio više od 100 nastupa.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zgembo.popuslic
Eto Bojo sad se sa Igmanom bori za opstanak. Poletio si za parama a na kraju dobio *unu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti