U Konjic stiglo pojačanje iz Crne Gore

Jovan Nikolić potpisao ugovor

U Konjic stiglo pojačanje iz Crne Gore

Adnan Beganović

Igman iz Konjica u novu sezonu ulazi jači za iskusnog 32-godišnjeg crnogorskog defanzivca Jovana Nikolića.

Iskusni 32-godišnji crnogorski odbrambeni fudbaler, Jovan Nikolić, pojačao je redove Igmana iz Konjica.

Igman iz Konjica, kojeg će u nadolazećoj sezoni s klupe predvoditi iskusni trenerski lisac Husref Musemić polako slaže igračku križaljku.

Nakon što su u svoje redove doveli Stefana Božića, Miloša Aćimovića, Elvedina Herića i Almira Bekića, iz Konjica su danas obavijestili javnost o novom pojačanju.

Naime, ugovor sa Igmanom je potpisao Jovan Nikolić, 32 godišnji fudbaler koji pokriva pozicije stopera i zadnjeg veznog.

Nikolić je u Igman stigao iz FK Voska Sport iz Sjeverne Makedonije. U prošloj sezoni je u elitnom rangu za pomenuti klub odigrao 31 utakmicu.

Oglasi

Inače, u karijeri je nastupao još za Sutjesku iz Nikšića, Budućnost iz Podgorice, Podgoricu, Dečić, OFK Titograd i Petrovac u Cnoj Gori.

Osim za pomenute crnogorske klubove branio je boje Rada i Hajduka iz Kule u Srbiji, te Akzhayika u Kazahstanu.

Nikolić je sa Sutjeskom iz Nikšića osvojio titulu prvaka Crne Gore, de dva Kupa, a još jedan Kup je osvojio nastupajući za Mladost.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

Dolaskom Nikolića nije završen prelazni rok za Igman, a neslužbene informacije govore da će u narednim danima ekipa iz Konjica predstaviti još nekoliko novih igrača.

Na kraju dodajmo da je Husref Musemić prije par dana izvršio i prozivku, te da se u Konjicu radi "punom parom" a jedini cilj Igmana je izboriti ostanak u elitnom rangu bh. fudbala.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Slobtz77
????Ja pojačanja i kurca **** vas Husref
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi