11

Komentari (11)

single1992
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim----> use.my/bedblog
user1708890612
Ma Gošk i Zvijezda 09 neka ispadnu , a Igman je ipak za stepenicu veći klub od njih.
mrkva
Bolje da ispadne Igman nego Zeljo. Prvo seoski klub drugo zna se cija su filijala.
vence
Toliko seoski da ima 3x bolje uslove od 70% premijerligaša
Ecosport
Za Igman je Vico svakako planirao ispadanje iz lige. Plavi moraju ostati radi dugova prema savezu i državi, planiranih investicija, donose pare svakako kroz razne kazne itd, uglavnom doprinose puno više nego Igman, Tuzla mora ostati radi Husarića, tako da nema ko drugi da ispadne nego Igman. To je svima jasno.
Manager
Menadzera Husarica? Zar je on toliko jak?
Ecosport
Izvinjavam se, otišlo u kucanju, mislim na Husića, on im je vlasnik, a i u savezu je pa zbog toga Tuzla ne smije ispasti.
omer
Ova dva izgubljena boda u samom finisu utakmice bi mogla kostati Igman ispadanja iz lige. Bas steta.
Prazina
Viđe ovog crvenog rekreativca hahahaha I oni bi da ostanu u ligi, hahaha
Manager
Prazina
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.