Elezović i Dudić odabrali sastave: Ili historija Igmana ili povratak Sarajeva

Meč se igra u Kaknju

Elezović i Dudić odabrali sastave: Ili historija Igmana ili povratak Sarajeva

E. Ganibegović

Pretposljednji meč petog kola Premijer lige BiH odigrat će se danas u Kaknju.

Sastat će se Igman i Sarajevo, a poznati su i sastavi oba tima.

Adnan Elezović, trener Igmana, odlučio se za sljedeće igrače:

Ćeman: Duraković, Bešagić, Velić, Drljević, Hrelja, Hebibović, Bodul, Mahmić, Jakupović, Ramić.

S druge strane, Feđa Dudić će na teren MGM Farm Arene poslati ovih 11 fudbalera:

Šahinović, Trako, Drobarov, Musa, Tomašević, Đokanović, Čirjak, Ikić, Suljić, Varešanović, Džafić.

U ovom susretu vidjet ćemo ili historijski bod ili bodove za Igman u Premijer ligi ili povratak Sarajeva na pobjedničke staze nakon debakla protiv Tuzla Cityja 1:5.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Igman je do sada odigrao samo dvije utakmice i ima poraze od po 1:0 protiv Širokog i Borca, dok je Sarajevo na omjeru tri pobjede (Borac, Sloga, Posušje) i jednog poraza (Tuzla City).

Petog kola što se tiče, još ima da se odigra duel Širokog Brijega i Zrinjskog, koji je odgođen zbog nastupa Zrinjskog u Konferencijskoj ligi. 

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavivozdobarskroz
Samo da se javim i hebem majku pitaru s istoka, hoolsu, nedoniju, lenoxu i takvim klosarima. Nadam se da ste gledali instituciju kako osvecuje manji sarajevski klub.
3 6
Husrefbeg22
dobro je samo sto je ubacio Traku i Sahinovica. Dizdarevic je postao kanta za napucvanje. Trako trci, bori se i ima i visinu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi