Ignjatović napustio Tušanj: Bilo je zadovoljstvo biti dio Slobode

Iskusni defanzivac dobio bolju ponudu

Ignjatović napustio Tušanj: Bilo je zadovoljstvo biti dio Slobode

Iskusni defanzivac Aleksandar Ignjatović u narednoj sezoni neće nositi dres Slobode.

Ignjatović je odlučio iskoristiti klauzulu koju ima u ugovoru prema kojoj može napustiti Slobodu ukoliko dobije finansijsku bolju ponudu, a na odlasku svom sada već bivšem klubu je poželio mnogo sreće u budućnosti.

"Upravi i navijačima Slobode, kao i svima s kojima sam sarađivao u proteklom periodu, dugujem veliku zahvali za predivno vrijeme koje sam proveo u Tuzli. Bilo je zadovoljstvo biti dio Slobode. Sigurno ću biti veliki navijač Slobode u budućnosti i rado ću doći pogledati neku utakmicu kada se ukaže prilika", poručio je Ignjatović.

U protekloj sezoni Ignjatović je bio jedan od najstandardnijih fudbalera Slobode. Odigrao je ukupno 37 utakmica, računajući prvenstvo i Kup, a pritom je postigao dva pogotka uz jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kroz karijeru je još igrao za Radnički Niš, Borac Čačak, Feyenoord, Honved...

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dzemovolidzem
U Velez.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi