Jusufbegoviću i Jankoviću selektorske pozicije

Odlučeno na sjednici IO NS BiH

Jusufbegoviću i Jankoviću selektorske pozicije · Saznajemo

S. Mlaćo
Na današnjoj sjednici IO NS BiH imenovani su novi selektori kadetske i mlade reprezentacije naše zemlje, saznaje SportSport.ba.

Tako je novi selektor kadetske reprezentacije naše zemlje Nedim Jusufbegović koji će na klupi naslijediti Nermina Šabića. 

Kao trener posljednji angažman je imao u Igmanu iz Konjica prije par godina, a vodio je i Čelik, GOŠK, Zvijezdu, Velež, Olimpik.

Novi selektor mlade reprezentacije naše zemlje bit će Igor Janković.

Janković je već radio u omladinskim selekcijama naše zemlje, a svojevremeno je asistirao Mehmedu Baždareviću u A selekciji Bosne i Hercegovine.  Radio je i u FK Borac, te FK Rudar Prijedor, FK Kozara. Janković će na klupi mlade reprezentacije naslijediti Slobodana Starčevića.

Podsjetimo, za selektora U-19 reprezentacije naše zemlje nedavno je imenovan Mario Ivanković, a kao što je već poznato, seniorsku reprezentaciju BiH predvodi Bugarin Ivaylo Petev.

Top Komentari

Mowzilla
Nacionalni kljuc = bez napredka BiH u bilo cemu, aferim NFSBiH i NAPOLjE !!!
8 0
2323
Sram..dno dna.. Ljudi moji pa taj Jankovic nema veze o toj materiji..nema pojma o fudbalu..ne moze ni jedan klub da vodi..i nagrada SNSDa mlada U21...pa sta vise greba da se ugasi aSavez
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi