Novi poraz mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine
FOTO: NFSBiH

Sjeverna Makedonija bila bolja

Novi poraz mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine

H. Zilić

Mlada U21 reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je danas u prijateljskoj utakmici.

Bolja od naših momaka bila je Sjeverna Makedonija rezultatom 2:1.

Arda Okan Kurtalan je postigao oba gola za domaći sastav u 24. i 34. minuti, dok je za Bosnu i Hercegovinu pogodio Tarik Ramić u 41. minuti utakmice.

Selektor Slobodan Starčević je na teren poslao sljedeći sastav: Muhamed Šahinović (46. Luka Damjanović), Nenad Nikić, Silvio Ilinković (76. Luka Marjanac), Mustafa Šukilović, Mihailo Trkulja (46. Saša Marjanović), Dejan Popara (57. Omar Beća), Aleksandar Kahvić (46. Franko Sabljić), Tarik Ramić, Hamza Gasal (46. Eldar Mehmedović), Enver Kulašin (76. Tarik Kapetanović), Mladen Cvjetinović.

Ove selekcije su prije dva dana odigrale još jedan prijateljski meč u kojem je Sjeverna Makedonija pobijedila 1:0.

Promo

Top Komentari

celikze
Borac opet zijanio.Slabi cetalji.
6 0
emial766
Da igramo pikado svi bi nas i u tom derali
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi