Selektor mlade reprezentacije dao obećanje pred gostovanje Sloveniji

Igor Janković pred važan meč

Selektor mlade reprezentacije dao obećanje pred gostovanje Sloveniji

Eldar Ganibegović

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine gostuje Sloveniji, a selektor Igor Janković dao je obećanje pred ovu važnu utakmicu.

Jučer je mlada reprezentacija BiH doputovala u Sloveniju gdje je sutra čeka važan meč u kvalifikacijama za EURO.

Meč se igra sutra od 18 sati u Murskoj Soboti, a pred ovu utakmicu izjavu je dao i selektor Igor Janković.

"Vjerujem da nas čeka izuzetno zahtjevna utakmica, ali pozitivan rezultat bi nas zadržao u igri", rekao je selektor za početak, pa nastavio:

"Pred nama je izuzetno kvalitetan protivnik koji je već osvojio devet bodova kao i Francuska, što znači da neće biti lako, posebno imajući u vidu sve što smo prošli u prethodnom periodu, sa mnogim promjenama u timu."

"Naši momci su izuzetno predani i profesionalni u ispunjavanju svojih obaveza. Željni su dokazivanja i očekujemo da ćemo postići dobar rezultat koji će nas i dalje držati u igri za plasman na veliko takmičenje."

Oglasi

"Sigurni smo da ćemo dati sve od sebe i obećavamo kvalitetnu igru. Nadam se da ćemo imati razloga za slavlje nakon utakmice", zaključio je i dao obećanje u vidu kvalitetne igre.

Podsjetimo, nakon četiri kola naš tim ima tri poraza i pobjedu, a pobjeda u Sloveniji bi nas vratila u igru za plasman na EURO.

Poznato je da je selektor Janković ostao bez kostura tima. Ilinković i Sučić odbjegli su u Hrvatsku, dok je Bašić prebačen u A tim, što mu dodatno otežava posao. 

Nadamo se da se naša mlada reprezentacija može revanširati Sloveniji koja je u prvom kolu slavila na Grbavici nakon preokreta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi