I slavni rukometaš slavi pobjedu Zrinjskog na Koševu

Igor Karačić je navijač Zrinjskog

I slavni rukometaš slavi pobjedu Zrinjskog na Koševu

E. Škorić

Od jeseni 2019. godine Sarajevo nije poraženo u Premijer ligi i Kupu BiH, no to se sinoć promijenilo.

U derbiju 21. kola Premijer lige, Zrinjski je na Koševu iznenadio aktuelnog prvaka i lidera, pa je slavio s 1:0 golom Juranovića, čime je na neki način osujećena namjera Bordo tima da što prije okonča priču o tituli.

Istina je, Sarajevo ima i dalje dobru zalihu od osam bodova, ali do kraja ima 11 kola i nije isključeno da se ostale ekipe uključe u borbu za prvo mjesto.

U Mostaru se slavila i slavi se jučerašnja pobjeda preporođenih Plemića pod vodstvom Sergeja Jakirovića, a istu je proslavio i slavni hrvatski rukometaš Igor Karačić, Mostarac i nekadašnji član RK Zrinjski, a danas igrač Kielcea.

Karačić je ostavio srce i emotikon koji pokazuje mišiće na objavu Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo da Igor igra za reprezentaciju Hrvatske, dok je njegov brat Ivan dugogodišnji član bh. reprezentacije u rukometu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pajver
Ajmo sada šta čekate ono da mu hebete majku ustaskhu rvatsku izdajničku itd. Kako se neko usuđuje da navija za Zrinjski pa to je čisti zločin
2 7
rodjak
ovi sve gledaju kroz prizmu nacionalizma,i u svim siituacijama prebrojavaju krvna zrnca,Idite hajvani slavite pobjedu kanite se provokacija.Oni recimo kad gledaju vremensku prognozu na TV-u odmah gledaju kako je ime onoj pi cki sto prica o vremenu,ako nije hrvatica oni joj jebu sve zivo kako lose radi vremensku prognozu koji su to debili sve gledaju kroz nacionalnost i etnicku pripadnost .
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi