Igor Pamić najbliže klupi Dinama

Igor Pamić najbliže klupi Dinama

A. Beganović

Nakon poraza od Austrije čelnici Dinama su se sinoć zahvalili na saradnji Krunoslavu Jurčiću, a još uvijek nije poznato ime njegovog nasljednika, iako je klupi zagrebačke momčadi, ako je vjerovati hrvatskim medijima, najbliže Igor Pamić.

U polsjednjih nekoliko sati sa Dinamom se povezuju brojni stručnjaci, ali izgleda da je klupi ovog kluba najbliže Igor Pamić.

"Dinamo je najveći klub i svakom treneru je drago da se spominje u tom kontekstu. Sve ćete doznati na vrijeme. Trener sam Istre i koncentriran sam na svoj posao", prenosi Regional Expres Pamićevu izjavu iz koje se može zaključiti da se nešto dešava.

Hrvatski mediji pišu da je Istra već krenula u potragu za Pamićevim nasljednikom, a kao novi trener ovog kluba spominje se Ferdo Milin.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.