Igor Remetić novi šef struke NK Travnik

Uprava kluba donijela odluku

Igor Remetić novi šef struke NK Travnik

S. Mlaćo

Novi šef struke NK Travnik je Igor Remetić. Odlučeno je to danas, te će Veziri odmah krenuti sa rješavanjem igračke križaljke.

Remetić je sezonu u Prvoj ligi FBiH započeo kao trener TOŠK-a, a nakon raskida saradnje svoj tenerski put je nastavio u redovima Turbine iz Jablanice.

Proteklih dana Uprava Travnika obavila je razgovore sa više kandidata a na kraju je izbor pao upravo na Remetića, nekadašnjeg člana FK Velež, ambicioznog 41-godišnjeg stručnjaka koji se prihvatio da preuzme Vezire u teškoj situaciji.  Njegovi pomoćnici će biti Mirsad Šiljak, Ilija Babić i Alen Delić.

Naime, Travnik je predposljednji na tabeli Prve lige FBiH, te u drugom dijelu sezone želi osigurati opstanak u ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi