Tudoru pukao film u tunelu: "Šta je? Šta ti hoćeš?"

Hrvatski trener je izgubio živce

Tudoru pukao film u tunelu: "Šta je? Šta ti hoćeš?"

Admin Čaušević

Zanimljiva scena se dešavala u tunelu stadiona Veledrome prije početka meča Lige prvaka između Marseillea i Sportinga. 

Utakmica je kasnila 10 minuta jer je autobus Sportinga ranije upao u saobraćajnu gužvu te je meč morao biti prolongiran na jedna period.

Kada je vrijeme predviđeno za odgađanje utakmice isteklo fudbaleri Marseillea su se pojavili u tunelu i čekali su igrače Sportinga da izađu iz svlačionice.

Ipak, sve se to odužilo što je poprilično iznerviralo Tudora koji je počeo da galami i psuje i to na nekoliko različih jezika.

Prvo je počeo galamti na engleskom jeziku, pa je onda "prebacio" na italijanski pošto je sudija Davide Massa iz Italije, a nak kraju je počeo galamiti na francuskom.

Oglasi

"Šta je? Ovdje ljudi mogu raditi šta hoće?", "Šta je, šta ti hoćeš?" , "Nevjerovatno, ovo je Liga prvaka nije amatersko takmičenje", "Rade ovo namjerno, više smo mi oštećeni", samo su neke od fraza.

Šta su god igrači Sportinga radili u svlačionici je očigledno bilo efikasno pošto su uspjeli iznervirati svog protivnika.

Ipak, kada se izašlo na teren potpuno druga slika. Iako je Sporting bio taj koji je prvi stigao do vodstva, domaći su ti koji su počeli da razbijaju rivala i brzo su preokrenuli na 3:1 i to prije kraja prvog poluvremena.

Na kraju je konačan rezultat utakmice glasio 4:1 koji je nakon dugo godina konačno stigao do pobjede u Ligi prvaka te ostao u igri za plasman u nokatu fazu. Strijelci su bili Sanchez, Harit, Balerdi i Mbemba.

Inače, Tudoru do sada ide vrlo dobro na Azurnoj obali pošto Marseille odlično kotira i u domaćem prvenstvu. Nakon devet kola ovaj tim ima 23 boda, samo dva manje od vodećeg PSG-a.

Top Komentari

Manager
sve se čuje
0 0
Convicts
Samo jako
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi