Igor Žuržinov pozitivan na koronavirus

Bivši lijevi bek Plemića

Igor Žuržinov pozitivan na koronavirus

O. Lekić

Pandemija koronavirusa nažalost nije zaobišla ni našu zemlju u kojoj je trenutno najpogođeniji Hercegovačko-Neretvanski kanton. 

Istini za volju, broj zaraženih u ovom kantonu opada no Mostar i Hercegovina još bilježe po nekoliko oboljelih osoba dnevno. 

Koronavirus nije zaobišao ni svijet sporta. Zaraženi su bili NBA košarkaši, nogometaši Serie A, gotovo iz svih sportova. Kako saznaje SportSport.ba, nekada sjajni lijevi bek Slavije, Zrinjskog i banjalučkog Borca Igor Žuržinov obolio je od COVID-19 virusa.

Kako saznajemo ovaj 39-godišnjak se nalazi u jednom od mostarskih izolatorija u stabilnom stanju. Redakcija SportSport.ba portala ovim putem Igoru želi što brži oporavak i skori povratak normalnom životu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi