Igrač Club Bruggea odlučio da udari navijače Reala tamo gdje ih najviše boli
Dennis je proslavio gol na način na koji to radi Cristiano Ronaldo

Dva puta je pogodio, ali je odlučio da ga na Santiago Bernabeu još po nečemu upamte

Igrač Club Bruggea odlučio da udari navijače Reala tamo gdje ih najviše boli

S. Pašalić

Real Madrid je večeras na Santiago Bernabeu ugostio Club Brugge i odigrao samo 2:2.

Očekivala sa pobjeda Kraljevskog kluba, ali je na kraju završilo neriješeno, a kako su stvari izgledale na terenu, Real može na kraju biti sretan i sa bodom.

Šok za domaće navijače je uslijedio već u 9. minuti kada je Dennis pogodio za 1:0, a iako se činilo da se radi o ofsajdu, glavni sudija je na asistenciju VAR-a ipak priznao gol.

U 39. minuti isti igrač je nakon velike greške Luke Modrića uspio povisiti i na 2:0.

Dennis je mogao zadati Realu konačni udarac u 54. minuti kada je istrčao kontru i našao se u sjajnoj prilici, ali je njegov šut zaustavio golman Areola.

Ipak, igrač Bruggea se pobrinuo da se pored njegova dva gola priča i o njegovoj proslavi koju je imao nakon postizanja drugog gola, a koja je bila u stilu one koju izvodi i Cristiano Ronaldo.

Da li je Dennis namjerno htio isprovocirati navijače Reala ili mu se samo sviđa proslava Portugalaca, to samo on zna, ali se ona nije svidjela navijačima Reala koji su ga nakon toga izviždali.

Jasno je koliko Cristiano Ronaldo nedostaje navijačima Reala s obzirom da je donio brojne trofeje njihovom klubu, a nakon njegovog odlaska ništa više nije isto.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Kakva pljacka pred ocima cijele Europe..m gol Ramosa je potpuno neregularan... pa sto su uvodili VAR ako ce i dalje stimati sve im jbm
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti