Igrač Manchester Uniteda dao Solskjaeru novi nadimak, navijači oduševljeni
'Profesor Ole' je nadimak koji je vratio osmijeh na lice navijačima Manchester Uniteda

Još jedan u nizu igrača koji u vrijeme Mourinha nije uživao u svom statusu u ekipi

Igrač Manchester Uniteda dao Solskjaeru novi nadimak, navijači oduševljeni

S. Pašalić

Dobre igre Manchester Uniteda su donijele i dobru atmosferu u timu sa Old Trafforda.

Tako je vezni igrač Uniteda Fred oduševio navijače nakon što je svog trenera Olea Gunnara Solskjaera nazvao 'Profesor Ole'.

Brazilski veznjak je bio odličan u pobjedi svoje ekipe u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka koju je Manchester United igrao protiv PSG-a i slavio sa 3:1, te tako prošao u narednu fazu natjecanja.

Fred je u jednom intervjuu priznao kako se mučio u ekipi Uniteda u vrijeme kada je tim sa Old Trafforda vodio Jose Mourinho.

"Bilo mi je teško tada, bio sam van ekipe i to je bilo frustrirajuće", rekao je igrač Manchester Uniteda.

"Ipak nikada nisam dopustio da me to obeshrabri i nikada nisam dopustio da se zbog toga osjećam loše", dodao je Brazilac.

Fred je uspio nasmijati navijače Uniteda nakon što je svom treneru dao novi nadimak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"U srijedu navečer je bio veoma važan trenutak za mene da se pokažem na terenu za mog profesora Olea. Osjećao sam da je ovo prekretnica za mene i važan trenutak", izjavio je Fred.

Nakon izjave Freda navijači su zasuli društvenu mrežu Twitter sa pozitivnim komentarima na račun Brazilca, te se čini da je Fred pokupio simpatije navijača Uniteda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi