Igrač Newcastlea realan: Istina je, ovo je moja najgora utakmica...

Saint-Maximin nakon kritika

Igrač Newcastlea realan: Istina je, ovo je moja najgora utakmica...

Allan Saint-Maximin je pojačanje od kojeg se očekuju velike stvari u Newcastleu. Svrake su za njegov transfer ljetos izdvojile 18 miliona eura, ali mladi Francuz još nije opravdao uloženi novac.

Iako s vremena na vrijeme pokazuje potencijal i vještine zbog kojih je i doveden u Newcastle iz Nice, često se zbog loših partija nađe na meti kritika navijača engleskog kluba.

Takav je slučaj bio i danas.

Newcastle, iako je bio veliki favorit, nije uspio na svom terenu savladati Oxford United, u meču 1/16 finala FA Kupa. Ovaj meč je završen rezultatom 0:0, a Saint-Maximin koji je bio jedan od lošijih u domaćem timu zamijenjen je u 70. minuti susreta.

Navijači Newcastlea ga nisu štedjeli ni na društvenim mrežama, ali je 22-godišnjak bio poptuno realan i odgovorio svojim kritičarima.

"Neću lagati, istina je da je ovo moja nagora utakmica do sada, nema izgovora. Sada ću raditi još više da budem u boljoj formi. Hvala na podršci", napisao je Saint-Maximin na svom Twitteru.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi