Svi slave na St. Jamesu, samo njemu nije do slavlja

Pogođen korner zastavicom

Svi slave na St. Jamesu, samo njemu nije do slavlja

Edmir Škorić

Veliku pobjedu ostvario je Newcastle danas protiv Chelseaja.

Svrake su na svom St. James Parku s 1:0 savladale Chelsea u meču 23. kola Premier lige, a junak je bio Hayden koji je u posljednjim sekundama matirao Kepu za 1:0.

Nakon što je Hayden zabio gol, krenulo je veliko slavlje, a veznjak Matt Ritchie je od dragosti šutnuo korner zastavicu u publiku. Ista je pogodila jednog navijača Newcastlea u međunožje, pa je njemu malo manje bilo do slavlja.

Ova scena izazvala je istovremeno i smijeh kod ostatka navijača crno-bijelih, a jedan je čak snimio nesretnog kolegu s tribine kako se žali na bolove zbog udarca kojeg je dobio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi