Igrač Slobode oduševio sugrađane: Livančić ugroženim stanovnicima Viteza kupio po vreću brašna

Potez za svaku pohvalu

Igrač Slobode oduševio sugrađane: Livančić ugroženim stanovnicima Viteza kupio po vreću brašna

E. Čaušević

Fudbaler Slobode, Tony Livančić, nalazi se u Vitezu tokom izolacije koja traje zbog pandemije koronavirusa.

Takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine prekinuto je prije skoro mjesec dana, te još uvijek nema naznaka kada bi se liga mogla nastaviti. Igrači su dobili dozvolu da idu kući u izolaciju, te da treniraju po posebnom programu.

Livančić je odlučio da se priključi svojoj porodici u Vitezu, te nestrpljivo čeka nastavak sezone. Ovaj 25-godišnji igrač Slobode vrijedno trenira i u kućnoj izolaciji, a našao je vremena da obraduje neke od stanovnika Viteza.

Naime, Livančić je odlučio da obraduje neke od penzionera u Vitezu, te starijih ljudi koji nisu baš u najboljoj finansijskoj situaciji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Igrač Slobode je posjetio penzionere i stanovnike Viteza koji nemaju primanja, te im je svima podijelio po jednu vreću brašna. Zaista potez za svaku pohvalu igrača tuzlanskog kluba.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gari Garinča
Respekt za ovog momka.
2 0
Momak
Ko u vicu kad se mujo pokusao udaviti ali nije zavezao oko vrata omču jer ga steže, tako i Livančić stavio masku, ali obavezno ispod nosa kako bi virus mogao neometano uci kroz nos.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi