"Igrač Uniteda mi je prije 10 dana rekao da će uništiti Chelsea"

Novinar otkriva

"Igrač Uniteda mi je prije 10 dana rekao da će uništiti Chelsea"

E. Škorić

Momčad Manchester Uniteda toliko je bila sigurna da će pobijediti Chelsea da je jedan od igrača predvidio razbijanje Plavaca još prije 10 dana.

Crveni vragovi su u prvom kolu Premier lige deklasirali Chelsea s 4:0, a golove su postigli Rashford (2), Martial i novajlija James.

Nije baš izgledalo kao razbijanje Chelseaja, ali United je u drugom poluvremenu iskoristio sve propuste u odbrani gostiju, dok je Chelsea sve svoje šanse uzaludno trošio.

Unitedov novinar And Mitten razgovaro je prije 10 dana s jednim od igrača Manchestera, koji mu je nagovijestio 'razbijanje Chelseaja'.

U emisiji Kelly i Wrighty Show je Mitten kazao: "Raspoloženje je definitivno podignuto pobjedom protiv Chelseaja tokom vikenda. Razgovarao sam s jednim igračem Uniteda u Oslu 10 dana prije početka sezone, a on me pogledao u oči i rekao: 'Vjerujte mi, uništit ćemo Chelsea'".

"Nisam vjerovao, nisam to napisao, ali dio mene je mislio da li je to samopouzdanje koje neki mladi ljudi imaju, to možda i nije loše", dodao je novinar.

Mada, Mitten smatra da nije bilo razbijanja Chelseaja, barem ne po prikazanoj igri.

"Sigurno ih nisu razbili. Chelsea je bio bolji u prvom poluvremenu i da je igrao s malo rizika, možda bi sve drugačije bilo", zaključio je na kraju.

United u ponedjeljak gostuje na Molineuxu, a to je uvijek teško gostovanje za Crvene vragove. Chelsea danas dočekuje Leicester.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi