Igrač Uniteda tužan: Van Gaal ne priča sa mnom mjesecima

Zanimljiva ispovjest

Igrač Uniteda tužan: Van Gaal ne priča sa mnom mjesecima

Holandski stručnjak na klupi Manchester Uniteda Louis van Gaal poznat je po veoma čudnoj naravi.

Ovog puta na njega se 'žalio' mladi fudbaler Crvenih đavola Donald Love koji tvrdi da Van Gaal s njim nije razgovarao mjesec dana.

Posljednju utakmicu za klub odigrao je u februaru kada je United izgubio u gostima kod Midjyllanda 2:1 i tvrdi da Van Gaal od tada ne priča s njim.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Prvo sam igrao protiv Sunderlanda veoma dobro i trener me je pohvalio. Rekao mi je da sam bio jedan od boljih na terenu. Ipak, sljedeću utakmiccu smo izgubili i od tada više nisam dobijao priliku za igru. Ne žalim ni zbog čega jer sam dao sve od sebe i smatram da sam bio jako dobar. Ipak, trener od tada nije razgovarao sa mnom", rekao je mladi fudbaler.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi