Igrač Watforda pred otkazom: Na Instagramu objavio video sex partyja kojeg je organizovao

Napravio bizaran potez koji će ga žestoko koštati

Igrač Watforda pred otkazom: Na Instagramu objavio video sex partyja kojeg je organizovao

E. Čaušević
Teme:

Watford prolazi kroz veoma težak period nakon što je klub ispao iz Premiershipa, ali sramota se nastavila.

U centru pažnje nalazi se igrač ovog tima Adalberto Penaranda koji se nalazi pred otkazom u engleskom klubu. Penaranda je u centru skandala nakon što je na Instagramu objavio video sex partyja kojeg je organizovao u svom domu.

An explicit clip allegedly involving Watford stay Adalberto Penaranda has been doing the rounds on social media

Mnogima je nevjerovatno da je ovaj 23-godišnji fudbaler odlučio da objavi takav video na Instagramu gdje se vide zaista eksplicitan sadržaj. On je s prijateljima organizovao party, te je pozvao mnoštvo djevojaka, a sve se na kraju pretvorilo u velike orgije.

Four naked women are seen writhing on the bed in the clip

On je ovaj video izbrisao s Instagrama, ali je bilo prekasno jer se ubrzo počeo širiti društvenim mrežama. Došao je čak do čelnika Watforda koji će sigurno kazniti ovog igrača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

The Sun piše da će Penaranda čak dobiti otkaz jer je itekako osramotio klub. On je u Watford stigao na ljeto 2016. godine iz Udinesea za deset miliona funti.

Top Komentari

Arnel925
Nema ništa bolje od dobri guzova.
7 7
Penderinos
E stvarno cu mu ovo zamjeriti, tamo gole Guze šamara a mene nije pozvao na zabavu.
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije