Igrači Arsenala se vraćaju treninzima
Foto - EPA

Topnici ponovo na terenima

Igrači Arsenala se vraćaju treninzima

M. Šljivak
Teme:

Fudbaleri londonskog Arsenala vratit će se u utorak redovnim treninzima.

Zbog koronavirusa fudbaleri ovog tima bili su primorani određeno vrijeme provesti u izolaciji koja će trajati do utorka, kada će se igrači vratiti trenažnom procesu.

Igrači londonskog tima će tako provesti ukupno 14 dana zatvoreni u izolaciji u koju su otišli nakon što je vlasniku Olympiacosa, s kojim su igrali meč Evropske lige, otkriven koronavirus.

Nakon toga je utvrđeno da od ovog virusa boluje i menadžer kluba Mikel Arteta. On nije pokazivao nikakve simptome, ali pretpostavlja se da on neće raditi s ekipom već u utorak, već da će se vratiti koji dan kasnije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal je do prekida sezone bio na devetom mjestu sa 40 bodova.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi