Igrači Dinama stigli na pripreme u Međugorje

Igrači Dinama stigli na pripreme u Međugorje

Nogometaši zagrebačkog Dinama stigli su u Međugorje gdje će osmu godinu zaredom obavit prvi dio priprema za početak proljetnog dijela sezone. 

Modri su u hercegovačkom gradiću uvijek dočekivani s posebnom pažnjom, ali čini se da ovakav doček do sad anisu imali. Igrači Dinama su dočekani uz vatromet, pjesmu i tamburaše. 

"Nadam se da će Dinamo 2014. opet ući u Ligu prvaka", zaželio je po dobrodošlicu igračima Dinama generalni konzul Hrvatske u BiH Velimir Pleša. 

"Nadam se da ću i ja dvaput zaredom doći u Međugorje", dodao je trener Dinama Zoran Mamić. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti