Ispraćaj sa Koševa

Igrači ispraćeni šampionskom pjesmom, poseban "tretman" za Husrefa Musemića

E. Škorić

Trijumfom nad Čelikom (5:0) u 30. kolu Premijer lige BiH, Sarajevo je uspjeli da napravi sedam bodova prednosti u odnosu na Zrinjski, koji sutra igra protiv Radnika.

Sarajevo je kao favorit dočekalo goste iz Zenice, no malo se ko nadao da će na kraju petarda odsjesti u mreži Čelika.

Na kraju, kada se sve sagleda, Sarajevo je moglo i uvjerljivije do pobjede, no i ovako su svi na Koševu presretni, pošto tri kola prije kraja bordo tim ima najmanje četiri boda prednosti, ovisno kako završi duel Zrinjski - Radnik.

Nakon što se večerašnji meč završio, navijači na Koševu skandirali su "Šampioni", a kako igraju, igrači u bordo dresovima zaista tako i izgledaju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, skandiralo se i Husrefu Musemiću, treneru bordo tima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

casimiro
A kad izgubi svi mu jebu i oca i majku...To smo mi..
0 9
ArminA
Kako me oblije tuga kad vidim prazne tribine ,vise navijaca ima u nekim zemljama po nizim ligama nego kod nas u „najjacoj“ ligi...
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi