Igrači Manchester Uniteda večeras nose crne trake oko ruke

Odavanje počasti poginulim policajkama

Igrači Manchester Uniteda večeras nose crne trake oko ruke

Trener Manchester Untieda, Sir Alex Ferguson potvrdio je da će njegovi igrači u večerašnjem susretu Lige prvaka protiv Galatasaraya nositi crne trake oko ruke.

Crveni đavoli su se na ovaj potez odlučili da bi odali počast dvijema pripadnicama policije Manchestera koje su poginule u utorak vršeći svoju dužnost.

 

"Jako smo tužni zbog tragičnog gubitka dvije mlade policajke koje su štitile našu zajednicu", kazao je Ferguson za zvaničnu stranicu kluba te je dodao:

 

"Fiona i Nicola su bile cijenjeni članovi policije Manchestera i lokalne zajednice. Naše misli i molitve su sa njihovim porodicama i prijateljima u ovim tužnim vremenima".

 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Utakmica između Manchester Uniteda i Galatasaraya počinje večeras u 20:45.

 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.