Igrači Milana napravili haos u svlačionici nakon meča

Oštetili svlačionicu na stadionu Juventusa

Igrači Milana napravili haos u svlačionici nakon meča

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa savladali su sinoć na domaćem terenu Milan sa 2:1 u derbiju 28. kola italijanske Serije A.

Juve je do nova tri boda stigao u sedmoj minuti sudijske nadoknade kada je siguran sa bijele tačke bio Paulo Dybala. Nakon utakmice igrači Milana bili su bijesni na glavnog sudiju meča jer su vjerovali da je prestrogo dosudio penal za Staru damu.

Bacca je htio da se fizički obračuna sudijom, ali na njegovu sreću tu je bio Montella da ga smiri. Donnarumma je imao verbalni okršaj s navijačima Juventusa, a drama se nastavila i u svlačionici Rossonera.

Naime, Donnarumma je udario nekoliko puta nogom u vrata od svlačionice, dok su se ostali igrači Milana "iživljavali" nad stolicama. Mediji u Italiji prenijeli su sinoć da je svlačionica na stadionu Juventusa poprilično oštećena, te da ona najbolje oslikava ljutnju igrača Milana.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi