Spalletti je već zabio nož u leđa Romi?

Dogovorio saradnju s Juventusom?

Spalletti je već zabio nož u leđa Romi?

Endin Čaušević

Luciano Spalletti prije nekoliko sedmica izjavio je da će napustiti Romu ukoliko ne uspije ove sezone osvojiti barem jedan trofej.

Roma se i dalje takmiči na tri fronta, a Spalletti je u nekoliko navrata potvrdio da će napustiti Romu ukoliko ne osvoji barem jedan trofej. Ipak, Corriere della Sera prenosi danas da bi to mogao biti samo izgovor za ovog stručnjaka koji je, navodno, već pronašao svoj novi angažman.

Italijanski mediji prenose da je Spalletti već usmeno dogovorio saradnju s Juventusom i da će na kraju ove sezone na klupi Stare dame zamijeniti Massimiliana Allegrija. Ukoliko se ova priča ispostavi istinitomm to bi bio nož u leđa Romi i sigurno je da mu to navijači Vučice nekada ne bi oprostili.

Allegri će gotovo sigurno napustiti klupu Juventusa na kraju ove sezone, a špekuliše se da ima ponude Arsenala, PSG-a i Barcelone. Navodno, Juve želi da Spalletti bude njegova zamjena, a kontakt na ovoj relaciji je očito već odavno uspostavljen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Spallettijev ugovor s rimskom ekipom ističe na kraju ove sezone, a on je u nekoliko navrata odbio da ga produži. Navodno će to uraditi onog trenutka kada Roma osvoji trofej u ovoj sezoni.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi