Igrači prolaze kroz pakao nakon namještaljke stoljeća

Scene su obišle svijet

Igrači prolaze kroz pakao nakon namještaljke stoljeća

A. Čaušević

Susret kolumbijske lige za plasman u najviši rang između Llanoresa i Union Magdalene je proglašen najvećom namještaljkom ovog stoljeća.

Na kraju su se kockice ''poklopile'' i fudbaleri Magdalene su ostvarili plasman u društvo najboljih i to na način o kojem će se pričati.

Fortaleza je izgubila od Bogote sa 2:1, ali još uvijek je imala plasman u Primeru jer je Union Magdalena u nadoknadi gubila s 1:0 od Llanerosa.

A onda spektakl u nekoliko sekundi. U petoj i šestoj minuti sudijskog vremena Union postiže dva gola i dolazi do velikog preokreta, pobjede i plasmana u društvo najboljih.

Međutim, način na kojeg su igrači Union Magdalene došli do pobjede je tužan, jadan, bijedan i žalostan.

Oglasi

Igrači Llanerosa su se sklonili s puta u posljednjim sekundama. Dopustili su protivniku da neometano zabije gol i da pobjedi te ostvari plasman u viši rang.

Nakon što je utakmica završena igrači Llanoresa su počeli da prolaze kroz pakao. Među njima je i Cristian Mina koji uopšte nije nastupio na tom susretu.

"Nisam pozvan i nisam mogao igrati taj meč. Veoma me boli šta se sve desilo. Rođen sam u ovom gradu i nikad nisam očekivao da će se ovo desiti."

"Nisam bio ni u svlačionici ni pričao sa saigračima. Znam da ima dosta ljudi koji vole naš klub zato se želim izviniti svima i cijeloj državi."

"Ne želim ni da uzmem telefon u ruke zbog uvreda, poruka, napada i prijetnji koje dolaze. Rekli su mi da će me povrijediti ako me vide na ulici."

"Ovo je moj rodni igra i nisam igrao. Volio bih da sam igrao protiv Magdalene kako bi pomogao da se izbjegne sve što se desilo", poručio je Mina koji je morao izbrisati sve društvene mreže.

Top Komentari

crnoicrveno
Leotar-Zeljo samo malo manje ofirno
4 0
amex
Hahah cirkus
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi