Nezapamćena namještaljka u posljednjem kolu: Hladnokrvno pustili protivnika da postigne dva gola
Foto - Scrrenshot

Nevjerovatne scene

Nezapamćena namještaljka u posljednjem kolu: Hladnokrvno pustili protivnika da postigne dva gola

M. Šljivak

Fudbaleri Union Magdalene ostvarili su plasman u društvo najboljih timova Kolumbije.

U posljednjem kolu ovom timu je trebala pobjeda na gostovanju kod Llanerosa uz kiks Fortaleze i meču s ekipom Bogote.

Na kraju su se kockice 'poklopile' i fudbaleri Magdalene su ostvarili plasman u društvo najboljih i to na način o kojem će se pričati.

Fortaleza je izgubila od Bogote sa 2:1, ali još uvijek je imala plasman u Primeru jer je Union Magdalena u nadoknadi gubila s 1:0 od Llanerosa.

A onda spektakl u nekoliko sekundi. U petoj i šestoj minuti sudijskog vremena Union postiže dva gola i dolazi do velikog preokreta, pobjede i plasmana u društvo najboljih.

Međutim, način na kojeg su igrači Union Magdalene došli do pobjede je tužan, jadan, bijedan i žalostan.

Igrači Llanerosa su se sklonili s puta u posljednjim sekundama. Dopustili su protivniku da neometano zabije gol i da pobjedi te ostvari plasman u viši rang.

Jasno je sasvim kako je ovo jedna velika namještaljka, a treba istaći i da je prvi gol kojeg je u 95. minuti Union postigao poprilično smiješan.

Ostale detalje s ove namještene utakmice pogledajte OVDJE.

Promo

Top Komentari

SonPen1946
Ko želješčar u vakat.
1 2
Mele
Ovi kao da su zaspali na kraju, setaju se po terenu, jaca namjestaljka svakako.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi