Igrači Sarajeva i Želje na Piroti, stigao i Brazilac

Pojačanja u Travniku

Igrači Sarajeva i Želje na Piroti, stigao i Brazilac

Midhat Šljivak

Ekipa Travnika dovela je danas četiri zaista odlična pojačanja pred start nove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Na posudbu iz aktuelnog prvaka BiH, FK Sarajevo, na Pirotu su stigla dva igrača. Radi se o 18-godišnjem ofanzivcu Nemanji Anđušiću i 19-godišnjem veznjaku Rijadu Kobiljaru, koji nisu u planovima Dženana Uščuplića ove sezone, te će oni sezonu provesti na posudbi u Travniku.

Također, Veziri su doveli i jednog fudbalera iz Željezničara. Novi član Plavih je Nedim Mekić, a na Pirotu je stigao i nekadašnji igrač ovog tima, Brazilac Adriano Guerra Strack.

Međutim, u ovom timu nemaju namjeru stati s pojačanjima. U narednih nekoliko dana očekuje se dolazak još jednog napadača, te štopera, pa će Travnik imati zaista širok izbor igrača za narednu sezonu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Travnik novu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine otvara protiv Širokog Brijega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.